Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σαββατοκύριακο γεμάτο!

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται είναι πολύ γεμάτο! Το Σαββατόβραδό σας, γονείς, είναι κλεισμένο, σας περιμένει μια βραδιά γεμάτη μουσική, μεζέδες και καλό κρασί και τσίπουρο! Αλλά και η Κυριακή είναι κλεισμένη για τους μικρούς μας φίλους! Μονοήμερη εκδρομή στο σπίτι μας, τον Υμηττό!

Έχουμε και λέμε:

Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 21:00, ελάτε με την παρέα σας στο Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα (πάνω από την λέσχη μας) για να μεθύσουμε από γλέντι και μουσική!



Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 10:00 με 16:45θα πάμε μονοήμερη εκδρομή στον Κουταλά. Δηλώσεις για την εκδρομή θα μπορείτε να υπογράψετε την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στο διάστημα 18:00 με 20:00. Για την εκδρομή θα συναντηθούμε στην είσοδο για τα γηπεδάκια του Κουταλά, μετά το πάρκινγκ (πηγαίνοντας από το Νεκροταφείο του Βύρωνα, περνάτε κάθετα τη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη και στα αριστερά σας έχει ένα πάρκινγκ, έπειτα συνεχίζετε με τα πόδια για 50 μέτρα. Υπάρχει και η δυνατότητα να έρθετε με το λεωφορείο 204). Το ραντεβού μας είναι στις 10:00 και θα τα παραλάβετε από το ίδιο σημείο στις 16:45.

Εφόδια: Άνετα ζεστά ρούχα και το προσκοπικό μαντήλι, αθλητικά παπούτσια και ένα μικρό σακιδιάκι πλάτης με νερό, δεκατιανό (κάτι που να τους δώσει ενέργεια), μεσημεριανό (κάτι που να διατηρείται και να τους δώσει ενέργεια), καπέλο τζόκεϊ (εκτός του λυκοπουλικού, αν έχετε το καινούργιο καπέλο φορέστε το καινούργιο), χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, αδιάβροχο και γραφική ύλη (μολύβι και μπλοκάκι).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου